Dakwerken Limburg biedt kwaliteit en vakmanschap

Voor al uw dakwerken Limburg bieden wij de oplossing waar u naar zoekt! Of het nu een plat dak betreft, een hellend dak of een piramide dak, bij dakwerken Limburg bent u aan het juiste adres. Naast het leggen van compleet nieuwe daken verzorgen we ook reparaties van oude daken, onderhoud en renovatie werkzaamheden. Wanneer u op zoek bent naar een specialist voor dakwerken in Limburg, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Diverse dakwerken Limburg

Met onze vakkennis en jarenlange ervaring zijn we in staat uiteenlopende dakwerken in Limburg te leveren. Denk hierbij aan:

  • Plaatsen van nieuwe dakbedekking. Bij nieuwbouw kunnen we een compleet nieuw dak leggen, het is tevens mogelijk het oude dak te verwijderen en een nieuw dak te leggen.
  • Plaatsing van dakramen en dakkapellen. Dakwerken Limburg levert maatwerk, we kunnen bestaande daken voorzien van nieuwe dakramen en dakkapellen van duurzame materialen.
  • Renovatie werkzaamheden aan het dak. Bij oude en versleten daken kunnen we het dak in de oude staat terugbrengen, met behoud van de oorspronkelijke uitstraling.
  • Onderhoud en herstelwerkzaamheden. Bij slecht weer, ongedierte of andere omstandigheden kan het noodzakelijk zijn herstelwerkzaamheden te plegen. Dakwerken Limburg zal deze snel en vakkundig uitvoeren.

Kwaliteit en zekerheid

Bij dakwerken Limburg werken we exclusief met hoge kwaliteit materialen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe dak. In overleg kiezen we de juiste materialen, de stijl en we stellen vooraf een transparante offerte op zodat u exact weet waar u aan toe bent. Neem vandaag nog contact op met dakwerken Limburg voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest