Dakrenovatie

Dakrenovatie voor meer woongenot

Opzoek naar dakrenovatie ?

Na schade door weersomstandigheden of normale slijtage kan het nodig zijn onderhouds werkzaamheden te laten verrichten aan uw dak. Dakrenovatie is snel ter plekke om uw dak weer snel in perfecte staat te brengen. Daarnaast zal Dakwerken VK ook advies uitbrengen over het juiste onderhoud en eventueel vervanging van het oude dak wanneer de kosten van reparatie dermate duur uitvallen dat een nieuw dak goedkoper is. Naast reparatie, onderhoud en dakrenovatie is het ook mogelijk een overzetdak te plaatsen wanneer een nieuw dak niet de beste keuze is op dit moment. Dakwerken VK zal voor u de mogelijkheden uitwerken. Neem contact op met dakrenovatie voor een offerte op maat. dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie

Dakrenovatie bij dakschade

Helaas komt dakschade nogal eens voor in . De kosten zijn niet altijd direct aan te geven. De prijzen voor dakrenovatie zijn afhankelijk van de volgende aandachtspunten:

 • Wat voor een type dak u momenteel heeft
 • Welk type dakbedekking is aangebracht op het dak
 • In hoeverre het dak is beschadigd
 • Of naast het dak ook de onderliggende constructie is aangetast

Dakrenovatie is altijd maatwerk, Dakwerken VK stelt voor u een passende offerte op met daarin alle mogelijkheden en uiteraard een scherpe prijs. Dakwerken is snel ter plekke, bijvoorbeeld na schade bij een hevige storm of schade door afgebroken takken.

Dakrenovatie of een nieuw dak

Bij dakrenovatie wordt vooraf bepaalt wat de beste manier van handelen is. Wanneer uw dak een grote schade heeft opgelopen, of wanneer het dak dusdanig oud is dat reparatiewerkzaamheden te duur uitvallen kan er ook een advies uitgebracht worden om het dak compleet te vervangen. In dat geval worden alle mogelijkheden met u besproken. Dakwerken VK kan zowel het onderhoud verzorgen van uw huidige dak als een compleet nieuw dak plaatsen. Door vooraf een inzichtelijke berekening te maken kunt u de keuze maken die het beste bij uw situatie past.

Subsidie en kosten dakrenovatie

Het is mogelijk dat er subsidieregelingen bestaan in uw gemeente, Dakwerken VK zal graag met u de mogelijkheden uitwerken. Daarnaast heeft niet elk type dakbedekking dezelfde levensduur, goedkoper is niet altijd goedkoop op de lange termijn. Dakwerken VK helpt u met het bepalen van de juiste oplossing voor de scherpste prijs.

Kies de juiste dakbedekking

Wanneer de constructie van uw dak nog in orde is maar de dakbedekking aan vervanging toe is kunt u kiezen uit verschillende materialen. Hierbij zijn er diverse keuzemogelijkheden op basis van de constructie. Platte en gebogen daken worden met andere materialen bedekt. Bij dakrenovatie komen deze soorten dakbedekking het meeste voor:

Platte en gebogen daken

 • Bitumen uit ruwe aardolie
 • EPDM uit synthetisch rubber
 • Groene daken met beplanting

Hellende en gebogen daken

 • Dakpannen van klei of beton
 • Leien van natuurlijke materialen of bitumen
 • Riet

Het is ook mogelijk een overzetdak te plaatsen, dit is een zeer snelle en kostenbesparende oplossing. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan bij dakrenovatie , zo heeft u snel een overzicht van de mogelijkheden die Dakwerken VK u te bieden heeft.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest