Dakwerken Limburg voor onderhoud aan uw dak

Regelmatig onderhoud aan het dak van uw woning is erg belangrijk. Door de conditie van het dak op peil te houden kunt u grote kosten besparen, met vakkundige onderhoudswerkzaamheden kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengd worden. Bij dakwerken Limburg kunnen wij dit onderhoud voor u verrichten, evenals reparatie werkzaamheden. We geven u advies wat betreft de materiaalkeuze en de mogelijkheden. Is uw dak toe aan onderhoud? Neem dan direct contact op met dakwerken Limburg voor een vrijblijvende offerte.

Welke diensten levert dakwerken Limburg?

Naast het plaatsen en vervangen van nieuwe daken kunnen we ook uw bestaande dak onderhouden en repareren. Voor het volledige scala aan diensten kunt u het beste contact opnemen, hier zijn alvast enkele diensten die dakwerken Limburg u kan bieden.

  • Schoorstenen: We kunnen oude schoorstenen afbreken en weer opbouwen.
  • Dakgoten: We kunnen dakgoten reinigen, vervangen en herstellen.
  • Vogelschroten: We kunnen deze schroten herstellen en nieuw plaatsen.
  • Dakpannen repareren: We kunnen oude dakpannen vernieuwen en daken repareren.
  • Impregneren van daken. Bij dakwerken Limburg kunnen we uw dak niet alleen repareren maar ook verbeteren voor een betere bescherming tegen weer en wind.

Laat uw dak tijdig inspecteren

Voordat we starten met de onderhoudswerkzaamheden kunnen we vooraf een grondige inspectie uitvoeren. We beoordelen de toestand van het dak, bepalen de juiste werkwijze en geven waar mogelijk verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Bij dakwerken Limburg leveren we maatwerk. Meer weten over de reparatie werkzaamheden die dakwerken Limburg bij u in de buurt kan uitvoeren? Neem direct contact met ons op.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest