Duurzame dakwerken Limburg

Steeds meer huisbezitters schakelen over op duurzame oplossingen, zowel vanuit het milieu aspect als besparing van kosten. Voor duurzame dakwerken in Limburg zijn wij de partner voor u. We geven advies over de beste oplossing voor uw pand, naast nieuwe daken kunnen we ook bestaande daken vernieuwen en repareren. Dakwerken Limburg gaat voor duurzaamheid en bewijst dat duurzaam niet duur hoeft te zijn.

Duurzame nieuwe daken

Bij nieuwe daken zijn er diverse mogelijkheden voor duurzame dakbedekking. Er worden steeds meer zonnepanelen geplaatst, bij dakwerken Limburg kunnen we advies geven wat betreft de juiste toepassing en de mogelijkheden in uw situatie. Het kan ook zijn dat een nieuw dak zonwerend moet zijn, of juist veel warmte op kan nemen. Ook hierbij zal dakwerken Limburg passend advies uitbrengen. Naast nieuwe daken op nieuwbouw kan het ook een volledige vervanging zijn van een bestaand dak.

Duurzame bestaande daken

Bestaande daken hoeven niet altijd vernieuwd te worden. Dakwerken Limburg kan de toestand van het huidige dak inspecteren en vervolgens een vrijblijvend advies uitbrengen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie van het bestaande dak om warmteverlies uit het pand te beperken, of herstelwerkzaamheden waarmee een nieuw dak niet noodzakelijk is. Dat spaart materiaal en kosten uit, en het pand kan hersteld worden naar de oorspronkelijke staat en aanzicht.

We kunnen bij dakwerken Limburg ook advies geven over de mogelijkheden voor overheidssubsidies, rekening houden met de gemeentelijke verordeningen en de voordelen van het verduurzamen van uw dak uitrekenen. Neem contact op met dakwerken Limburg voor meer informatie om uw woning, bedrijfspand of andere locatie te verduurzamen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest