Dakisolatie Temse

Dakisolatie Temse bespaart stookkosten

Opzoek naar dakisolatie Temse ?

Wist u dat er veel energie in uw woning verloren gaat door het dak? Met de juiste dakisolatie kunt u kou in huis tegengaan en flink besparen op uw energiekosten. Dakisolatie Temse is snel ter plekke om uw bestaande dak te isoleren of geheel te vervangen met een nieuw en duurzaam dak. Dakwerken VK kijkt samen met u naar de toekomst en zorgt dat uw dak energie efficiënt wordt waarmee u veel kosten kunt besparen. Veel huiseigenaren besteden te weinig aandacht aan dakisolatie in Temse omdat ze niet op de hoogte zijn van de voordelen die dakisolatie biedt. Wilt u ook tot wel 30 procent besparen op uw energierekening? Dakwerken VK helpt u graag dit doel te bereiken. dakisolatie Temse dakisolatie Temse dakisolatie Temse dakisolatie Temse dakisolatie Temse dakisolatie Temse dakisolatie Temse dakisolatie Temse dakisolatie Temse

Nieuw dak voor dakisolatie Temse

Afhankelijk van het materiaal gaat een normaal dak enkele decennia mee. Soms moet er een dakpan worden vervangen, maar zolang de constructie in orde is zal het dak niet compleet worden verwijderd. Naast nieuwbouwprojecten kan het toch verstandig zijn uw oude dak geheel te vervangen met een goed geïsoleerd nieuw dak. Met dakisolatie in Temse kunt u jaarlijks maar liefst 30 procent besparen op uw energierekening. Daarnaast heeft u een een duurzaam en onderhoudsvrij dak waar u weer vele jaren van zult genieten zonder hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Dakwerken VK kan voor u gratis en vrijblijvend een voorbeeldberekening opstellen, neem direct contact op voor meer informatie.

Renovatie en dakisolatie Temse

Wanneer het dak nog in goede staat is hoeft u deze niet dakrenovatie Temse te overwegen.. Het kan wel lonend zijn om het oude dak te laten isoleren. Dakisolatie in Temse kan ook op basis van een bestaand dak. Normaal gesproken wordt er tussen de bestaande dakbedekking en de constructie isolatiemateriaal aangebracht waardoor warmte niet langer kan ontsnappen. Deze ingreep is eenmalig en kan u jaarlijks tot wel honderden euro’s doen besparen.

Bespaar kosten op uw dak

Hier zijn enkele mogelijkheden om kosten te besparen:

 • Vraag uw buren of zij ook toe zijn aan een nieuw dak en behoefte hebben aan dakisolatie. Door collectief in te kopen kunt u kosten besparen.
 • Laat een overzetdak plaatsen. Dit soort dak wordt over het bestaande dak geplaatst, deze aanpak gaat veel sneller dan het plaatsen van een nieuw dak en het is goedkoper. Daarnaast heeft een overzetdak ook een isolerende werking.
 • U kunt navraag doen of er in uw gemeente subsidieregelingen bestaan of dat er premies beschikbaar zijn voor het duurzaam maken van uw woning.

Subsidieregeling en premies bij dakisolatie Temse

Dakwerken VK kan u adviseren over de juiste wijze van isolatie aan uw dak. Er zijn vanuit de regering en op gemeentelijk niveau diverse opties voor premies en subsidies omtrent het verduurzamen van uw woning. Daarnaast bespaart u jaarlijks op stookkosten. U kunt ook overwegen de nieuwe dakbedekking te combineren met het plaatsen van zonnepanelen. Ook hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Dakwerken VK helpt u graag met het bepalen van de beste oplossing in uw persoonlijke situatie. Voor dakisolatie Temse kiest u voor een betrouwbare partner bij u in de regio.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 dakwerken vk. Alle Rechten Voorbehouden